Δείτε επίσης

Scutoid

Scutoid: ένα νέο ενδιαφέρον σχήμα των κυττάρων

Ένα νέο σχήμα για εμάς, αλλά όχι για τη φύση.

παιδί πίνει γάλα

Παιδιά που πίνουν υποκατάστατα γάλακτος είναι κοντύτερα

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι παιδιά 3 ετών που έπιναν 3 κούπες αγελαδινού γάλακτος ημερησίως ήταν ψηλότερα κατά 2 εκατοστά σε σύγκριση με τα συνομήλικα τους που έπιναν άλλους τύπους γάλακτος φυτικής προέλευσης.

Δηλητηριώδης Κήπος του Alnwick

Ο Δηλητηριώδης Κήπος του Alnwick

Ο κήπος Alnwick είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της Βόρειας Αγγλίας. Στα 14 στέμματα, οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν ανάμεσα στα πολύχρωμα φυτά, τα αρωματικά τριαντάφυλλα, τους θάμνους με τα διάφορα σχήματα και τα σιντριβάνια. Αλλά, με ένα ρητό όρο: Να μην αγγίξουν, να μην μυρίσουν και να μην δοκιμάσουν κανένα από τα λουλούδια!

γυμναστική

Οι 4 τύποι ασκήσεων που πρέπει να κάνετε για να είστε υγιείς

Όταν σκέφτεστε τη γυμναστική, μπορεί να φαντάζεστε έντονες δραστηριότητες όπως τρέξιμο ή ποδηλασία, αυτές που σας κάνουν να λαχανιάζετε, να κοκκινίζετε και να στάζετε από ιδρώτα. Όμως, η αερόβια άσκηση είναι μόνο ένα είδος άσκησης, και παρόλο που είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης, στην πραγματικότητα υπάρχουν άλλοι τρεις τύποι ασκήσεων που είναι επίσης σημαντικοί: η προπόνηση ενδυνάμωσης, η προπόνηση ισορροπίας και η προπόνηση ευλυγισίας.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Συμφωνώ" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα bioximikos.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.