Οι ερευνητές του Facebook εκπαίδευσαν μέσω μηχανικής μάθησης (machine learning) πράκτορες (chatbots) ικανούς να συνδιαλέγονται μεταξύ τους για να διαπραγματεύονται. Και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Τόσο καλά που άρχισαν να ξεφεύγουν...

Η τακτική κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και δυνατά. Βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν, αλλά έχει και οφέλη για την υγεία.

Οι ιστοί και τα όργανα του σώματος μας απαρτίζονται από κύτταρα. Γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του DNA ενός κυττάρου βρίσκεται στον πυρήνα του. Όμως, μέσα στο κύτταρο κατοικούν και μερικά μικρά οργανίδια, τα μιτοχόνδρια, που πιστεύεται ότι ξεκίνησαν ως ξεχωριστοί οργανισμοί με το δικό τους DNA (mtDNA) και πριν από περίπου 1,45 δισεκατομμύρια χρόνια εισήλθαν σε πρώιμα κύτταρα, τους άρεσε και δεν έφυγαν ποτέ. Από τότε αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του κυττάρου.

Για να καταλάβουμε πώς επιδρά το Ήλιο στη φωνή, είναι χρήσιμο πρώτα να εξετάσουμε πώς ταξιδεύουν τα ηχητικά κύματα, καθώς και κάποια βασικά χαρακτηριστικά της φωνητικής μας οδού.