Πόσες και πόσες φορές όταν τηγανίζουμε κοντεύουμε να πάθουμε εγκαύματα από το καυτό λάδι; Δείτε τι συμβαίνει.

Θα αναρωτιέστε γιατί κάποιος να τροποποιήσει το DNA μιας ζύμης για να παράγει δηλητήριο οχιάς... Η απάντηση είναι για να φτιάξει ένα αντιπηκτικό φάρμακο.

Αν έχετε υποβληθεί ποτέ σε κάποια επέμβαση που απαιτούσε αναισθησία, τότε πιθανώς να σας έχουν πει: «Δεν πρέπει να φάτε ή να πιείτε τίποτα μετά τα μεσάνυχτα».

Από τη δεκαετία του '80 ξεκίνησε η καμπάνια για τον περιορισμό των κορεσμένων λιπαρών οξέων στη διατροφή μας. Έτσι ξεκίνησε η παραγωγή τροφίμων χωρίς ή με λίγα λιπαρά. Πόση θρεπτική αξία έχουν αυτά τα τρόφιμα;