Κάνουνε ότι μπορούμε για να αποφύγουμε τη ζάχαρη για τις επιπτώσεις που έχει στο σώμα μας. Τα τελευταία 15 χρόνια πολλοί παρασκευαστές επεξεργασμένων τροφίμων, από τα ζυμαρικά μέχρι τα αλλαντικά, έχουν αντικαταστήσει τη σουκρόζη με ένα άλλο γλυκαντικό, τη trehalose. Από τις αρχές του 2000, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι νοσοκομειακές λοιμώξεις από το βακτήριο Clostridium difficile, μπορεί η trehalose να είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει.

Μια νέα ανακάλυψη έδειξε ότι η μεγαλύτερη και η πιο άγρια σαύρα στον πλανήτη, ο Δράκος του Κομόντο (Varanus komodoensis), είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από όσο νομίζουμε.

Τι ιδιαίτερο έχει το ηφαίστειο Kawah Ijen στην Ινδονησία, που το κάνει να βγάζει μπλε φλόγες;

Τα αρχαιότερα χρώματα απομόνωσαν οι επιστήμονες από απολιθώματα δισεκατομμυρίων ετών που βρέθηκαν στην έρημο Σαχάρα.