Λατρεύω το καρπούζι! Το καρπούζι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, βιταμινών του συμπλέγματος Β και καλίου, αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημά του βρίσκεται στο κατακόκκινο χρώμα του.

Βρήκαν καλύτερο τρόπο να μετατρέψουν το φως του ήλιου σε απεριόριστο, ανανεώσιμο καύσιμο.

Ίσως στο κοντινό μέλλον να μπορούμε να βλέπουμε στο σκοτάδι με μερικές σταγόνες στα μάτια μας, χάρη στη φυτική χρωστική χλωροφύλλη, που εντοπίστηκε στο ψάρι Malacosteus nigercan.

Είναι επίσημο. Η Διεθνής Ένωση Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (IUPAC), ενέκρινε τα νέα προτεινόμενα ονόματα για τα στοιχεία 113, 115, 117 και 118.