Λατρεύω το καρπούζι! Το καρπούζι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, βιταμινών του συμπλέγματος Β και καλίου, αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημά του βρίσκεται στο κατακόκκινο χρώμα του.

Φυσικά δε μιλάμε για τα μικρά κοινωνικά ψέματα που λέμε, όπως μια φιλοφρόνηση που δεν πιστεύουμε και τόσο πολύ, αλλά για τα μεγαλύτερα, όταν κάποιος ψεύδεται συστηματικά και προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτά.

Αυτό το πορώδες υγρό μπορεί να απορροφά και να φυλακίζει διάφορα ανεπιθύμητα μόρια.

Από τη δεκαετία του '80 ξεκίνησε η καμπάνια για τον περιορισμό των κορεσμένων λιπαρών οξέων στη διατροφή μας. Έτσι ξεκίνησε η παραγωγή τροφίμων χωρίς ή με λίγα λιπαρά. Πόση θρεπτική αξία έχουν αυτά τα τρόφιμα;