Λατρεύω το καρπούζι! Το καρπούζι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, βιταμινών του συμπλέγματος Β και καλίου, αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημά του βρίσκεται στο κατακόκκινο χρώμα του.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, μερικές σταγόνες νερού στο ουίσκι βοηθούν να αποκαλύψει τα λεπτά αρώματα του.

Μπορούν τα κοκτέιλ, η μπύρα ή το κρασί να θεωρηθούν έργα τέχνης; Η εταιρία BevShots λέει ναι. Δείτε μερικές από τις πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες των αγαπημένων σας ποτών.

Τι κάνει ένα ωάριο υγιές; Μια νέα μελέτη θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναγνώριση της αιτίας για την ανεξήγητη υπογονιμότητα κάποιων ζευγαριών.