Ο τρόπος ζωής μας, η τεχνολογία και η ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης έχουν αλλάξει ριζικά τα δεδομένα. Πώς επηρέασαν όμως την βιωσιμότητά μας και τις αιτίες θανάτου τα τελευταία 100 χρόνια;

Η κατσίκα αυτή δεν είναι κάποιο θαύμα της φύσης αλλά του εργαστηρίου. Πρόκειται για μια κανονική κατσίκα που το γάλα της περιέχει ένα επιπλέον συστατικό, ιστό αράχνης.

Το σκόρδο αφήνει τα δυσάρεστα σημάδια του στην αναπνοή μας ακόμη και μια μέρα μετά. Γιατί;

Πόσες και πόσες φορές όταν τηγανίζουμε κοντεύουμε να πάθουμε εγκαύματα από το καυτό λάδι; Δείτε τι συμβαίνει.