Η γλώσσα μπορεί να ανιχνεύσει διάφορους βασικούς θρεπτικούς παράγοντες, που ονομάζονται γευσιγόνα, όπως το νάτριο, η ζάχαρη και τα αμινοξέα, μέσω της γεύσης. Ωστόσο, το πώς αντιλαμβανόμαστε το νερό στο στόμα ήταν άγνωστο. Πολλά είδη εντόμων είναι γνωστό ότι «γεύονται» το νερό, οπότε φανταζόμασταν ότι και τα θηλαστικά θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν μηχανισμό ανίχνευσης νερού.

Η εταιρεία Mars Bioimaging από τη Νέα Ζηλανδία φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στις ακτίνες Χ, και αντί για ασπρόμαυρες απεικονίσεις πλέον να έχουμε έγχρωμες και ρεαλιστικές εικόνες της σάρκας και των οστών.

Πολλοί από εμάς παρόλο που στη βρεφική μας ηλικία τρεφόμασταν με πολύ γάλα, αργότερα δυσκολευόμαστε να το καταναλώσουμε και μάλιστα έχουμε και παρενέργειες. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Εδώ και μερικά χρόνια, στο Εθνικό Πάρκο της Ουγκάντα οι πίθηκοι εμφανίζουν περίεργες δυσμορφίες.