Υπάρχει μία διαμάχη για το αν είναι καλύτερες οι ζωικές ή φυτικές πρωτεΐνες.

Μπορεί τα ηχητικά σήματα που εκπέμπουν τα σόναρ να μην τα αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις φάλαινες, τα δελφίνια και άλλα θαλάσσια ζώα.

Μία διεθνής ομάδα ερευνητών από το Μουσείο του Winterthur και του Πανεπιστημίου του Delaware, παρουσίασε πρόσφατα νέα στοιχεία για το ξεθώριασμα του φωτεινού κίτρινου, ενός αγαπημένου χρώματος των ζωγράφων του προηγούμενου αιώνα.