Οι βιοτεχνολογικές επιτυχίες άνοιξαν το δρόμο για νέες θεραπείες, προσωποποιημένες σε κάθε ασθενή με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας και ίσως λιγότερες παρενέργειες. Πόσο εύκολο είναι αυτές οι εξατομικευμένες θεραπείες να μετατραπούν σε εξατομικευμένα βιολογικά όπλα;

Φανταστείτε ότι είστε καλεσμένος σε ένα δείπνο. Απολαμβάνετε ένα πεντανόστιμο στιφάδο ..και το φαγητό είναι τόσο νόστιμο που ζητάτε τη συνταγή από την οικοδέσποινα. Το μυστικό, απαντάει, είναι στο κρέας. Πρέπει να βάλεις ένα κιλό καλοθρεμμένο λαμπραντόρ. Πάρτε ένα λεπτό να εστιάσετε στις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Φρούτο και λαχανικό μπορεί να σημαίνουν κάτι τελείως διαφορετικό για ένα σεφ και για ένα κηπουρό. Στη γκρίζα ζώνη βρίσκεται η ντομάτα.

Η Escherichia coli είναι το πιο διάσημο μικρόβιο καθώς το ακούμε συχνά από τα περιστατικά τροφικών δηλητηριάσεων.