Είτε ομελέτα, είτε βραστά ή μέσα σε γλυκά ή αλμυρά πιάτα, τα αυγά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Ενώ για πολλά χρόνια τους είχε βγει η φήμη ότι προκαλούσαν απόφραξη των αρτηριών, τα αυγά είναι πιο υγιεινά από όσο φαντάζεστε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά τα πλούσια σε πρωτεΐνες εργοστάσια και σε τι σας ωφελούν.

Το σκαθάρι αυτό ανήκει στην οικογένεια Carabidae και έχει ένα ξεχωριστό όπλο στην κοιλιά του. Μία χημική βόμβα.

Η Barry Callebaut, η μεγαλύτερη βιομηχανία κακάου ανακοίνωσε στη Σαγκάη στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, τη δημιουργία της κόκκινης σοκολάτας.

Αυτό είπε κάποτε ο Γκαίτε και μάλλον, δεν το είπε τυχαία. Ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία κάνουν καλό και στην υγεία μας.