Από τη δεκαετία του '80 ξεκίνησε η καμπάνια για τον περιορισμό των κορεσμένων λιπαρών οξέων στη διατροφή μας. Έτσι ξεκίνησε η παραγωγή τροφίμων χωρίς ή με λίγα λιπαρά. Πόση θρεπτική αξία έχουν αυτά τα τρόφιμα;

Γιατί ο καφές που φτιάχνουν οι barista έχει πάντα διαφορετική γεύση από αυτόν που κάνουμε στο σπίτι, ακόμη και αν είναι η ίδια ποικιλία.

Μια ομάδα ιθαγενών σε περιοχές της Ινδονησίας, οι Bajau, έχουν έναν γενετικό πολυμορφισμό που τους δίνει μεγαλύτερη σπλήνα και μπορούν να κάνουν ελεύθερη κατάδυση μέχρι τα 70m βάθος. 

Μια νέα τάξη αντιβιοτικών έρχεται στην επιφάνεια, μετά από δεκαετίες.