Η κατσίκα αυτή δεν είναι κάποιο θαύμα της φύσης αλλά του εργαστηρίου. Πρόκειται για μια κανονική κατσίκα που το γάλα της περιέχει ένα επιπλέον συστατικό, ιστό αράχνης.

Είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα φρούτα όλων! Είναι νόστιμη, χορταστική και μάλιστα οι άγουρες με τις ώριμες έχουν διαφορετική θρεπτική αξία.

Μια νέα γενιά μετάλλων που κατασκευάζονται στο εργαστήριο έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τα φυσικά μέταλλα ακόμα και σε ρευστή μορφή.

Ο αμερικανός William Beaumont παρατήρησε για πρώτη φορά τις διαδικασίες που συνέβαιναν στο εσωτερικό ενός στομάχου σε έναν ζωντανό άντρα, στον οποίο ένας πυροβολισμός του είχε δημιουργήσει μια βαθιά πληγή που δεν επουλωνόταν.