Περιποίηση & Φροντίδα του σώματος

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι βρήκαν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να πολεμήσουν την κακοσμία του σώματος από τον ιδρώτα.

Η τακτική κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και δυνατά. Βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν, αλλά έχει και οφέλη για την υγεία.

Πώς μερικοί άνθρωποι δείχνουν μικρότεροι από την ηλικία τους και άλλοι ίσως και να την παραδείχνουν..

Η εταιρία In-Q-Tel που λειτουργεί για λογαριασμό της CIA έδειξε ενδιαφέρον να επενδύσει στην κρέμα αναζωογόνησης προσώπου Clearista και όλοι αναρωτιούνται γιατί.

Όλοι θέλουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά και ευτυχώς μπορούμε να αποκτήσουμε. Ο χρυσός κανόνας για υγιή μαλλιά είναι η σωστή διατροφή.

Όσο μεγαλώνουμε οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους, όμως ποιοι παράγοντες τις επιταχύνουν και πώς μπορούμε να τις προλάβουμε;

Το άσπρισμα των μαλλιών μας είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει όσο μεγαλώνουμε και έχει να κάνει με τη μελανίνη, τη χρωστική που ευθύνεται και για το μαύρισμα το καλοκαίρι από τον ήλιο.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Συμφωνώ" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα bioximikos.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.