Η εταιρία In-Q-Tel που λειτουργεί για λογαριασμό της CIA έδειξε ενδιαφέρον να επενδύσει στην κρέμα αναζωογόνησης προσώπου Clearista και όλοι αναρωτιούνται γιατί.

Clearista

Η εταιρία αυτή επενδύει ως venture capital σε διάφορα πρωτοποριακά προϊόντα νέων startup εταιριών, όπως είναι η εταιρία Skincential Sciences, που παράγει την κρέμα προσώπου Clearista.

Η κρέμα κάνει πραγματική αναδόμηση στο δέρμα με μία μυστική παντενταρισμένη μέθοδο.

Είναι πολλά υποσχόμενη και για αυτό τράβηξε το ενδιαφέρον των blogger, του περιοδικού της Oprah ...και της CIA. Μαλακώνει το δέρμα και σβήνει τις ατέλειες, αφαιρώντας μια λεπτή επιφανειακή στιβάδα από το δέρμα, με ένα διάλυμα, νερό και βουρτσάκια και αποκαλύπτει βιοδείκτες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για συλλογή DNA.

Η Skincential Sciences ξεκίνησε με το όνομα DX Biosciences και ο αρχικός της σκοπός ήταν να αναπτύσσει ιατρικά διαγνωστικά εργαλεία με τη χρήση βιοδεικτών. Αλλά από το 2013 ασχολείται με τα προϊόντα ομορφιάς.

Η In-Q-Tel έχει κάνει συνεργασίες και με άλλες εταιρίες που αναπτύσσουν τεχνολογίες στο βιολογικό τομέα και εδώ και χρόνια είναι ο σύνδεσμος της CIA με τη Silicon Valley. Για παράδειγμα αυτό που ξέρουμε σήμερα σαν Google Earth ξεκίνησε από μία εταιρία στην οποία είχε επενδύσει η In-Q-Tel.

 

--

Πηγές;

η εικόνα ανήκει στο : kickstarter.com

BEAUTY SECRETS OF THE SPIES. CIA’s Venture Capital Arm Is Funding Skin Care Products That Collect DNA (theintercept.com)

Σχετικοί όροι:
1944. Το πείραμα Avery–MacLeod–McCarty