Τώρα το χειμώνα όλοι μας λίγο πολύ τρώμε μπρόκολα, κουνουπίδια, λάχανα... Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα φαινομενικά διαφορετικά λαχανικά, προέρχονται από ένα αρχικό φυτό το οποίο αποτελεί το πιο αρχαίο παράδειγμα γενετικής βελτίωσης?

Η αποτελεσματικότητα πολλών φαρμάκων εξαρτάται και από την ικανότητα απορρόφησής τους από τους βλεννογόνους του σώματός μας και για να εξεταστεί είναι πολλές αναπόφευκτες οι δοκιμές σε πειραματόζωα.

Η θεοβρωμίνη είναι η ουσία που κάνει τη σοκολάτα τοξική στους σκύλους. Αλλά γιατί δεν έχει την ίδια επίδραση σε εμάς;

Ότι τρώμε και πίνουμε επηρεάζει τη μυρωδιά του σώματός μας. Αφού καθώς η τροφή περνά από τα στάδια του μεταβολισμού, τα χημικά προϊόντα των αντιδράσεων διαχέονται σε όλο μας το σώμα.