Ότι τρώμε και πίνουμε επηρεάζει τη μυρωδιά του σώματός μας. Αφού καθώς η τροφή περνά από τα στάδια του μεταβολισμού, τα χημικά προϊόντα των αντιδράσεων διαχέονται σε όλο μας το σώμα.
Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα καταναλώνουν καφέ. Μας τονώνει, μας βοηθά να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας αλλά και συχνά μας ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο.
Λατρεύω το καρπούζι! Το καρπούζι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, βιταμινών του συμπλέγματος Β και καλίου, αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημά του βρίσκεται στο κατακόκκινο χρώμα του.
Τα αγγούρια περιέχουν νερό στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αλλά και πολλές βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητες καθημερινά στη διατροφή μας. Μάθετε τις ιδιότητες του αγγουριού που το κάνουν παραπάνω από ένα απλό θρεπτικό λαχανικό.
Ο αμερικανός William Beaumont παρατήρησε για πρώτη φορά τις διαδικασίες που συνέβαιναν στο εσωτερικό ενός στομάχου σε έναν ζωντανό άντρα, στον οποίο ένας πυροβολισμός του είχε δημιουργήσει μια βαθιά πληγή που δεν επουλωνόταν.