ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΥΓΕΙΑ

Πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι που τρώνε τουλάχιστον 20gr ξηρών καρπών την ημέρα, έχουν χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, καρκίνου και άλλων ασθενειών.
Πρόκειται για μία καινοτόμα συσκευή που βασίζεται στον μαγνητισμό για να απομακρύνει παθογόνους μικροοργανισμούς από την κυκλοφορία του αίματος.
Είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα φρούτα όλων! Είναι νόστιμη, χορταστική και μάλιστα οι άγουρες με τις ώριμες έχουν διαφορετική θρεπτική αξία.
Το άσπρισμα των μαλλιών μας είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει όσο μεγαλώνουμε και έχει να κάνει με τη μελανίνη, τη χρωστική που ευθύνεται και για το μαύρισμα το καλοκαίρι από τον ήλιο.
Το αλκοόλ παραμένει το πιο θανατηφόρο ναρκωτικό στον κόσμο, αν συνδυαστεί με φάρμακα τότε έχουμε ένα ακόμη πιο επικίνδυνο κοκτέιλ.
Η γλώσσα μπορεί να ανιχνεύσει διάφορους βασικούς θρεπτικούς παράγοντες, που ονομάζονται γευσιγόνα, όπως το νάτριο, η ζάχαρη και τα αμινοξέα, μέσω της γεύσης. Ωστόσο, το πώς αντιλαμβανόμαστε το νερό στο στόμα ήταν άγνωστο. Πολλά είδη εντόμων είναι γνωστό ότι «γεύονται» το νερό, οπότε φανταζόμασταν ότι και τα θηλαστικά θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν μηχανισμό ανίχνευσης νερού.